Dit jaar zal de intocht zoals gewoonlijk van start gaan bij de Willemskade, waar we tezamen met de burgemeester, de Sint en zijn pieten zullen ontvangen! Hier zal na ontvangst een geweldige pietenshow worden gegeven. Na de grote show lopen de Sint en zijn pieten de onderstaande route af waarbij ze worden vergezeld door een stoet met verschillende leuke figuren! Zo zal er een band zijn, stuntpieten, steltepieten en zelfs de brandweer gaat mee ter ondersteuning. Hoewel de pieten dit jaar zullen kiezen voor een ritje met de trein, blijft de Sint vertrouwd op zijn paard zitten. Na de mooiste stad van Nederland te zijn doorkruisd zal de Sint en zijn companen aankomen bij het Grotekerkplein. Langs de gehele route zijn de Sint, zijn pieten en nog een hele stoet aan attracties te bewonderen! Het is daarom wel belangrijk dat jullie weten hoe de route zal lopen!

Start: 11.00u Willemsplein

Help mee de Sint en zijn pieten een warm onthaal te geven! De show begint om 12.30u waarna de Sint rond 13.00u zal aankomen aan het prachtige Willemsplein. Hier zullen we door optredens van onder andere discopiet lekker in de stemming gedraaid worden.

Ingangen:

Eind: 15.00u Grotekerplein

Normaal gesproken vindt hier de tweede show plaats. Daarnaast hebben kids eeen extra mogelijkheid de Sint even te spreken. Dit jaar gaat Grotekerkplein helaas niet door en zal de intocht na de stoet zijn afgelopen!

Meld je nu aan!

Laat weten of je ook komt!